Bouwbedrijf Vandevelde is opgericht door Dimitri Vandevelde in 2018. Met 25 jaar staat Dimitri gekend om orde, discipline en stiptheid.

Over ons

Bouwbedrijf Vandevelde is opgericht door Dimitri Vandevelde in 2018. Na 25 jaar ervaring in bouwconstructies, was Dimitri klaar om zijn eigen bedrijf op te richten. Zijn werk staat al jaren garant voor orde, discipline en stiptheid.

'Bij mij staan de noden en wensen van de klant centraal. Daarboven wordt energiezuinig bouwen en verbouwen steeds belangrijker. Isoleren met materialen van een hoog niveau, zorgen voor een financieel voordeel en is bovendien milieubewuster.' Dimitri

Benedicte is de echtgenote van Dimitri en houdt zich vooral bezig met de public relations, bureauwerk, organisatie en planning van het werk.

Bij ons staan uw wensen centraal. Het bouwen van een huis, dat uiteindelijk moet aanvoelen als een thuis. Het is belangrijk dat het huis volledig aan u aangepast is. Wij hechten dan ook een grote waarde aan een prettige en nauwe samenwerking tussen u, de bouwheer, de architect en ons. Op die manier komen we tot een hoogwaardig eindresultaat. Duidelijke afspraken maken en een goede opvolging door alle betrokken partijen werkt.

Contact

Rozendal 62
8000 Brugge - Belgiƫ

info@bouwvandevelde.be
+32 (0) 491 077 811

Email ons

Uw bericht is verzonden.

Vandevelde Bouw en verbouw logo